Moa, Keelas Beauty Född 980102 - Reg.nr. S15661/98

Keelas Beaty, ¨Moa¨min ängel som jag än i dag sörjer i mitt hjärta💔  Hon var min första hund som ingick i min kennel och gav oss två valpkullar. I hennes första kull födde hon bl a trf Mira som flyttade på foder till en underbar familj. Dottern Mira blev nästan 16 år och hann med få fyra valpkullar. Två kullar i min kennel och därefter två kullar i f.d. foderfamiljen hem.

Moa var en mycket stark menlt tik och underbar alfatik i min kennel, som innebar att hon under hennes livstid aktivt och fint fostrade samtliga valpar som föddes i min kennel.

Moa var även en mycket duktig dykare och simmare. Var nog det bästa hon visste. Kunde simma i en timme i viken innan hon klev upp ur havet. Trött och nöjd. Vid fint väder och varmt i havet så tog jag och Moa ofta ett härligt och snabbt motionssim tur runt i viken. Problem senare bara får henne att kliva upp då Moa njöt av att simma och föja efter måsen ovan henne. Inte så lätt för henne hinna följa efter fåglarna med blev bra motion för Moa.

Moa hade ett rikt liv och blev 13 år och 10 månader. Somnade in lungt och fint i mitt vardagsrum innan hon gick över bron.

Hon gav mig, min familj, mina barn, barnbarn och vänner ett mycket rikt liv🙂😀

Moa ser längtansfullt ut över havet

  • Här bevakar hon sina första små i valphagen

  • Moa alltid koll på omgivningen

  • Längtar att dyka och ta sig en simtur